Mammadib.blogg.se

Här kommer ni få läsa om mitt liv som småbarnsmamma och diabetiker! Ni kommer få följa med mig under min vardag och hur jag tacklar alla hinder som uppstår när man är mamma och diabetiker. Som tur är består mitt liv av så mycket mer än en sjukdom, så välkomna att följa mig och mitt liv!

Grattis Alfred 1 år! 🎈🎉🎁

Allmänt Permalink0

Hipp hipp hurra för vår älskade Alfred idag! 🎈🎂🎉🎁 

 

Ett helt år har alltså gott sedan vi sex veckor för tidigt fick åka in till förlossningen! Idag på morgonen för ett år sedan låg jag här i soffan, exakt där jag sitter nu. Vred mig av smärtor i ryggen. Men de kom stötvis så tyckte väl inte att det var så farligt ;) hade ju mellan 3-5 minuter att andas ;) efter en sömnlös natt och en morgon i soffan kommer Danne upp på FM och jag säger att det ev. Kan vara värkar. Japp, då ville den där lilla skrutten inte ligga kvar i mammas varma mage längre. En enkel förlossning trots att akutteamet kallades in för att hans hjärtljud gick ner. De behövde aldrig hjälpa till och efter fyra krystvärkar var han ute på mitt bröst och jag utbrister med tårar på kinderna "det blev en lillebror!". Och det namnet fick han första tiden på sjukhuset "lillebror". 

 
Alltså ett helt år sedan! Nu är han en liten människa. Han skrattar, pratar, tar sig fram och utforskar världen med nyfikna ögon. Han har varit ett "jobbigare" barn än vad Jack var dock! Han sover fortfarande inte hela nätter, ja oftast inte iaf. Han är mer gnällig generellt och maten går bra men inte alls lika lätt som med Jack. Han är mer svårsövd och har aldrig tagit varken snutte eller napp. Men alla barn är olika och det ska bli spännande att se hur han är om ytterligare ett år ;) Jag tror att Alfred kommer vara busungen i framtiden. Han ögon riktigt lyser av bus redan ;) Ska bli så spännande att se. Otroligt nyfiken på framtiden! 
 

Så nu ska vi göra pannkakstårta tills pappa kommer hem och smaska på till kvällsmat ;) 

Till top