Mammadib.blogg.se

Här kommer ni få läsa om mitt liv som småbarnsmamma och diabetiker! Ni kommer få följa med mig under min vardag och hur jag tacklar alla hinder som uppstår när man är mamma och diabetiker. Som tur är består mitt liv av så mycket mer än en sjukdom, så välkomna att följa mig och mitt liv!

Misslyckad matdejt och FÖRSKOLEsamtal!

Allmänt Permalink0



Tänkte jag skulle göra mig till tills mannen kom hem. Han slutade sju, vid halvåtta hade jag maten klar! Väntade, väntade, väntade, ringde "jag åker nu", jaha? Jaja skynda, vänta, vänta, vänta... Kvart över nio kom han! Där stod jag arg, skitförbannad och med kall mat på bordet. Hade tänkt att vi skulle ha det mysigt ikväll, bara han och jag. Jackis hade jag lagt sedan länge. Slängde i mig maten och slängde mig i soffan, lämnade Danne kvar vid bordet. Reta INTE upp en gravid kvinna så! 

För övrigt, pratade med bm idag. Ska till henne på torsdag. Hon var lite putt över att jag inte hört av mig. Jag vet att jag borde, har dock varit ganska slut av förkylningen. Faktist så har jag knappt orkat med något annat än jobb och snabbmat i ett par veckor :P haft ett konstant diskberg här hemma, leksaker överallt och för att inte tala om kläderna som ligger slängda i sovrummet 😞 men orken börjar återkomma(så länge jag inte ligger högt). Snart är jag mitt vanliga jag igen! Dagismötet gick bra det med, kändes helt ok. Lite småsaker jag inte riktigt känner mig nöjd med men vi var ju bara där en timme, får ge det lite tid :) nya lokaler och att de har eget kök där de har en egen kock som gör maten, STOOORT plus! 👍 uteplatsen kändes också fin och lagom stor. Vi fick en lista med kläder som var bra att ha på förskolan, har nog lyckats i förskaffa allt i förväg! Kanske ett par vantar vi behöver köpa men det känns bra :) vi är redo för förskola. Måste lära mig säga föeskola med :P lever fortfarande kvar i det glada nittiotalet när förskola hette dagis ;P måste lära mig det där, är väl lite som att svära i kyrkan att numera kalla det för dagis. Något jag får träna på ;)
Till top