Mammadib.blogg.se

Här kommer ni få läsa om mitt liv som småbarnsmamma och diabetiker! Ni kommer få följa med mig under min vardag och hur jag tacklar alla hinder som uppstår när man är mamma och diabetiker. Som tur är består mitt liv av så mycket mer än en sjukdom, så välkomna att följa mig och mitt liv!

Helgen

Allmänt Permalink0
Så lördagen kom och det vankades fest! Var lite orolig att kag skulle vara äldst och bli tittas snett på när jag framåt elva blev sugen på kaffe men jag var inte den som sa det först 😂 och jag var varken äldst eller en av två som var äldre än 25! Ne då, det var fler stycken faktist ;) sjukt rolig fest som bjöd på det mesta som det ska vara! Vid 04 gick vi och lades oss och ja, lite väl sent blev det väl för tant men 😅 

Vi sov länge på söndagen och sen bar det av till Habo för att hämta våra busungar! Blev en sväng till öppet hus på brandstationen där med med dannes syster och familj. Grabbarna hade så kul. 

På kvällen blev hanns även bio med en kollega med. Vi såg "wonder" en otroligt fin men hemsk film om utanförskap! Ni borde absolut se den. Ett hett tips är att ta med sig näsdukar dock ;)  (null)

(null)

(null)

Till top