Mammadib.blogg.se

Här kommer ni få läsa om mitt liv som småbarnsmamma och diabetiker! Ni kommer få följa med mig under min vardag och hur jag tacklar alla hinder som uppstår när man är mamma och diabetiker. Som tur är består mitt liv av så mycket mer än en sjukdom, så välkomna att följa mig och mitt liv!

Hellström och höns!

Allmänt Permalink0

Woho, imorgon är det fredag och veckan är snart slut! Jobba fredag till 15, hem och fixa hönshus, i säng och sedan jobba 6-13 lördag men direkt efter jobbet så åker jag till Göteborg och Håkan Hellström!!!! :D så kul! Inte hunnit lyssna på Håkan något den här veckan än. Haha brukar alltid "lyssna ikapp" innan jag ska på iväg på konsert så man liksom känner igen låtarna :P men inte den här gången. Får väl dra av en låt i bilen på väg till jobbet imorgonbitti 😌 


För övrigt har jag gjort typ världens godaste fisk idag. Jag älskar fisk och barnen tycker om det. Danne däremot är... ja, inte så förtjust. Men testade för första gången lubb-filé och shit vad gott det var. Som en torskfile fast mer smakrik och mer som en torskrygg i konsistensen. Och den kostade bara 149:- kg 👌🏻 så imorn måste jag komma ihåg att köpa på mig mer för kan nog äta den där fisken fem dagar i veckan hädanefter 😅 

Danne slutar kl 20 ikväll och när han kommit hem ska jag ha maten klar för att då ska det diskuteras hur vi ska bygga hönshuset. Bonnie kom med ett fint erbjudande från en bekant om hönor och en tupp och då jäklar blev det eld i baken på mig. Ringde Danne direkt och sa att "nu måste vi dra igång att bygga, imorgon efter vi slutat så börjar vi och på söndag ska det vara klart". Så därför ska jag fixa käk tills Danne kommer hem, gärna någon han tycker mycket om. Om hans blodsockernivå ligger bra är chansen större att han kommer göra som jag säger och fixa mig mitt hönshus i helgen 😂 har kollat på en b-plan med med att köpa en färdigt hönsgård. För själva huset har vi ju redan(byschan vi köpte för ca 3 år sedan). Så det är liksom "bara" fixa värpreden, sittpinnar, spån, vatten, mat, sand... ja lite grejer :P men så roligt!

Jag har dock fått så galet ont i halsen och idag på jobbet pendlade jag mellan att svettas som en gris och frysa så jag skakade. När jag kom hem tig jag en alvedon och sedan dess har det varit betydligt bättre :) hoppas innerligt att kag inte blir värre tills på lördag. Äsch, hur sjuk jag än är så tänker jag åka till Göteborg och skrika mig hes till (förhoppningsvis) Mitt gullbergs kaj paradis, Tro och tvivel, ramlar, för sent för edelweiss och många fler 😍 och sen ska jag ju få mig mina höns med ;) 

I måndags var vi på kalas hos min lilla mormor! Ville bara visa hur kalasfina grabbarna var i sina rosa flugor 🎀 


I onsdags hade jag ju äntligen min lediga dag! Den som deras hemma med grabbarna och mamma som kom förbi på grillade hamburgare och lite muffinsbakelser jag och Jack fixat ;) 

Till top