Mammadib.blogg.se

Här kommer ni få läsa om mitt liv som småbarnsmamma och diabetiker! Ni kommer få följa med mig under min vardag och hur jag tacklar alla hinder som uppstår när man är mamma och diabetiker. Som tur är består mitt liv av så mycket mer än en sjukdom, så välkomna att följa mig och mitt liv!

Solen skiner och jag med den 😎

Allmänt Permalink1
Onsdag och kag är ledig i solen 😎 solen, ja precis solen har kommit fram! Jag brukar åka till jobbet vid 5.30 på morgonen och då är himlen ljus! Inte så där svart, deppig natthimlen utan rosa/orange "här kommer våren"-himmel! :D när jag åker hem vissa dagar vid 19-tiden kan himlen även då vara ljus! Say whaaat?! 

Den här veckan är jag ensam hemma med barnen! Daniel är i Stockholm på jobb och till helgen för lan. Det här med att både lämna och hämta på dagis samt få ihop det med jobbet är inte det lättaste. Så klart så var det ju både tandläkaren och ögonläkaren jag skulle till den här veckan också 🙄 men man får försöka lösa det så gott det går 💁🏼 

Vi har pepparpeppar* varit friska ett tag nu! 😬 hoppas det håller i sig! Alfred har kommit in i en rejäl "kan-själv" period. När man ska in i bilen "nej mamma, kan själv". När mam ska byta blöja "nej mamma, kan själv", när man ska dela maten "nej mamma, kan själv" 🙄😓 detta hör till men just i det och speciellt nu den här veckan när jag är konstant stressad för att hämta lämna barnen så blir man smått trött. Det är en period tills han faktist kan själv på riktigt! 

Idag väntar iaf en sväng på torget med en kollega och sen ska vi till min moster som fyller år! :) 
(null)

Till top