Mammadib.blogg.se

Här kommer ni få läsa om mitt liv som småbarnsmamma och diabetiker! Ni kommer få följa med mig under min vardag och hur jag tacklar alla hinder som uppstår när man är mamma och diabetiker. Som tur är består mitt liv av så mycket mer än en sjukdom, så välkomna att följa mig och mitt liv!

Bröllopsmässan

Allmänt Permalink0

Okej vad har hänt sedan sist? Trump tycks se Sverige som ett skräckexempel, Helen torsgården är gravid, Thomas sekelius har testat att sminka sig med bindor vilket inte visade sig vara det bästa om man ska spara på sminket, Melodifestivalen har ju dragit igång och är sämre än någonsin! Ja för så mycket på hemmafronten har väl inte hänt 🤔 jo, vi var på bröllopsmässan i Göteborg ju 😏 hela familjen och så sov vi på Gothia. Jack fick en helt egen dubbelsäng och om han var mallig över det? Öh ja :P det är lite farligt att gå på sådana massor. Dels för att man inser att allt är så jäkla dyrt och att gifta sig ligger väl 20 år fram i tiden efter att både jag och Danne fått ett välbetalt chefsjobb 😂 å andra sidan så kan man ju inte motstå allt det där vackra och nu har tankarna istället för "innan vi är 30" gått till "ja men kanske nästa sommar". Danne har gredan gjort en bröllopsspellista på Spotify och jag har ev. redan bestämt vart festen ska vara 😏 haha Ne vi får se. Gifta oss vill vi, snart efter vår lilla vistelse i Göteborg. Men som sagt. Det kostar 😬 och ska alla föräldrar, syskon, syskonbarn, morföräldrar, mostrar, kusiner, kusinbarn inräknas så hamnar vi redan där på 62 pers. Ja och då är INGA vänner inräknade 😂  jag vill ju ha ett stort bröllop för det gör man ju faktist bara en gång i livet ;) vi får se! 

Hotellfrukost med barn är inte lika glammigt som det annars brukar vara 🙈
 

Efter mässan åt vi amerikansk buffé med mini-burgare, ribbs, pannkakor, grillade kycklingklubbor mm. Och guuud vad gott det var! När vi var alldeles för mätta började vi gå hemåt till hotellet igen, på hemvägen stannade vi till på ett netto och köpte lite gott till kvällen. Vidare hem, myste ner oss i sängen och kollade på Melodifestivalen och åt ur våra fem olika sorters godispåsar. Så mysig helg :)

Till top