Mammadib.blogg.se

Här kommer ni få läsa om mitt liv som småbarnsmamma och diabetiker! Ni kommer få följa med mig under min vardag och hur jag tacklar alla hinder som uppstår när man är mamma och diabetiker. Som tur är består mitt liv av så mycket mer än en sjukdom, så välkomna att följa mig och mitt liv!

Kycklingar 😍

Allmänt Permalink0
Jag har blivit kycklingmamma 😍😭 sex små dunbollar piper omkring i hönshuset! En gul, en gul/grå, en svart/gul, en ljusgrå och två svarta. Jag är såååå lycklig. Trodde att detta skulle vara superkul för grabbarna men jag kan ju erkänna att det är jag som är mest förtjust i dessa små godingar 😏  (null)
(null)

Idag är det näst sista dagen innan semestern! Jag jobbar kväll så vi passade på att ta en second breakfast i form av scones vid nio! Jack vaknade redan vid 06 idag 😓 tror det är värmen som gör att de har svårt att sova :/ det har ju varit extremt varmt nu några dagar! Igår när jag åkte från jobbet stod det 29 grader i bilen, 29?!! Kan det stämma? 😬 jag höll på att smälta bort iaf så jag tror att det stämde 😅 har sett så många som redan badat i Vättern och alla skriver att det är sååå skönt! Jag menar det är bara maj och Vättern är ju djup 😳 iof så har ju syrenerna snart blommar över och förr blommade de ju som mest vid skolavslutningarna. Lupinerna blommar för fullt här med så frågan är vad man ska klä midsommarstängerna med i år? 😬 men solen skiner och det ska vi ju inte klaga på eller hur💁🏼
Till top