Mammadib.blogg.se

Här kommer ni få läsa om mitt liv som småbarnsmamma och diabetiker! Ni kommer få följa med mig under min vardag och hur jag tacklar alla hinder som uppstår när man är mamma och diabetiker. Som tur är består mitt liv av så mycket mer än en sjukdom, så välkomna att följa mig och mitt liv!

Oktober-november

Allmänt Permalink0

Snön faller, ljusstakarna är uppe i fönstren, de första pepparkakorna har bakats och jag är klar med julklapparna till 70 % iaf! Livet har kommer lite mer i fas och både jag och folk i min omgivning har börjat må bättre :) 


Har varit hemma mån, tis och onsdag denna vecka då lilleman har legat mellan 39-40 graders feber dock! Men det är sådant som hör till årstiden och inte så mycket att göra åt. Barnen har börjar äta vitaminer och jag försöker ge de mer grönsaker, om det stärker immunförsvaret? Tveksamt... men lite extra vitaminer skadar ju inte ;) jag har även börjat äta vitaminer och extra järntabletter! För mig har jag iaf märkt en skillnad med att jag har mer ork. Stort plus! 

Som vanligt har jag varit sjukt dålig på att uppdatera här så jag lägger väl in lite bilder med en kort beskrivning med vad som hänt den senaste månaden :P jag är iaf en sådan person som älskar att se bilder på bloggar så hoppas ni uppskattar det med ;P 

Vi hade halloweenfest med kusinerna!
Det har varit både fars dag och pappa Daniels födelsedag! Farsdagspresenten bestod av nedanstående. Kan berätta att jag skapade lite av en trend när jag berättade på postombudet att mitt paket innehöll "pungvax" till både min pappa och sambo. Efter det gick snacket och det var fler pappor i stan som fick det på fars dag 😂
På allahelgona var vi hos både farfar och farbror och tände ljus!
Pizzakväll med lite för många jelloshots med gamla gymnasiegänget har hunnits med också! I kevins helt nyrenoverade hus med vita, blanka ytor och nya möbler japp där tog vi in våra yrväder med kladdiga fingrar 😅 stackars Kevin!
Så har vi ju fått en ny familjemedlem med! En liten långhårig grabb vid namn Oscar har flyttat in hos oss. Snällare katt får man leta efter ❤️
Middag och lördagsmys och bästa kompisarna har vi hunnit med också ;)
boulefest och julbord bjöd jobbet på i helgen! Mycket trevligt trots att vi inte tog hem matchen mot Falköping ;)
Och i helgen var det kalas för Hannah som blev hela 11 år! Känns så längesedan jag kom in som ny i familjen. Jag minns hus kag skämdes när dannes syster frågade mig hur gammal jag var? Ville knappt säga att jag nästan var tre år äldre än Daniel 😅 minns även hur jag skämdes över att jag fick ett presentkort av dannes mamma i julklapp när vi knappt känt varandra i en månad. Jag hade ju ingen present till henne 😅 det är ändå inte så längesedan med tänk så mycket som hänt! Nu sitter jag inte längre och leker med Barbiedockor på hannahs golv och det beror inte på mig ;)
Till top