Mammadib.blogg.se

Här kommer ni få läsa om mitt liv som småbarnsmamma och diabetiker! Ni kommer få följa med mig under min vardag och hur jag tacklar alla hinder som uppstår när man är mamma och diabetiker. Som tur är består mitt liv av så mycket mer än en sjukdom, så välkomna att följa mig och mitt liv!

Jag har semester från mitt vardagliga liv

Allmänt Permalink0
För det första så är internet sjukt dåligt här, för det andra så har tiden inte riktigt funnits för att blogga och för det tredje HAR VI SEMESTER! :D vilket enligt mig är att komma ifrån sitt vanliga liv ett tag. Jag ska försöka slänga in lite korta uppdateringar de kommande dagarna men kommer nog bara ganska tomt här någon vecka framöver 😬 

Men lite snabbt vad som hänt de senare dagarna! 

I onsdags kväll åkte vi till Kalmar. Efter en hamburgare och en påkörd katt kom vi fram till husvagnen 01.00 på natten! Vi slocknade nästan omgående. Sov till 10.30, badade lite och åkte till Kalmar och shoppade. Där var den dagen! Torsdagen sov vi länge igen och åkte sedan och shoppade igen, på dannes begäran 😳 och där hade den dagen gått! 




Nej han försöker sig inte på en rockpose. Ikeas kaffe var bara aningen varmt ;) 

Idag är det midsommarafton och i detta nu är jack, Danne och kusinerna iväg med "tlakton" pch plockar blommor till midsommarstången med campingens alla barn. 



Men kort och gott vi mår bra, vattnet är varmt, vädret är fint, katten dog och husvagnen är hel! 

Till top