Mammadib.blogg.se

Här kommer ni få läsa om mitt liv som småbarnsmamma och diabetiker! Ni kommer få följa med mig under min vardag och hur jag tacklar alla hinder som uppstår när man är mamma och diabetiker. Som tur är består mitt liv av så mycket mer än en sjukdom, så välkomna att följa mig och mitt liv!

Vägatlas och trikini

Allmänt Permalink0
Snart, snart, snaaart är det semester för dannes del! Vilket innebär att han kan vara hemma med oss i sex veckor och mysa :D tror dock att vi efter några veckor hemma tillsammans kommer bråka en hel del. Jag kommer klaga för att vi inte gör nog och han kommer klaga för att vi gör för mycket. Jag går ju in i hans semester med tanken att "här ska vi hinna med så mycket som möjligt på så lite tid som möjligt" medan han mer tänker "nu ska vi göra så lite som möjligt på heeeela min semester" 😒 fler som känner igen sig?

Idag har han iaf haft sin sista lediga dag innan semestern och vad vi hunnit med mycket! Danne har varit i Skövde och lämnat in våra robotgräsklippare(eller råbåt som min finska farmor säger) och fixat nytt däck till trädgårdstraktorn, klippt hela trädgården och hagen, besiktar motorcykeln och hunnit med en öl ;) jag har städat huset, ja typ fyra av tio rum iaf :P varit iväg med mammas vän och kollat på kattungar 😍 och haft fikabesök av både mammas vän och dotter och pappa samt varit i Skövde och shoppat med mor och syrran, fick bröllopspresent köpt till kommande bröllop nästa helg ;) 

När jag skulle hämta jack på dagis möter jag Bonnie utanför vid bilarna med Ebbe i handen. Hon utbrister "det är kör därinne" varpå jag tänker "jaha har de sångstund?" Som tur var sa jag inget högt ;P ne hon syftade på att barnen precis vaknat från vilan och att det var gnäll därinne, från alla... Alla utom jack och Ebbe ;) jag sa att då får vi minsann känna oss stolta och klappa oss på axeln och Bonnie höll med med ett leende! Vi pratade om att försöka komma iväg på sångstund med våra små och kanske även babysim. Men då är det ju det där.... Bikini 😬 har alltid varit rund men har aldrig känt mig speciellt obekväm i bikini för förr var jag inte så dallrig. Men nu *pust* efter två barn. Min mage ser ungefär ut som en vägatlas, min navel tycks påverkas mer och mer av tyngdkraften och hänger väl snart nere vid knäna och allt är lika dallriga som en gelepudding :/ som tur var kände Bonnie igen sig och hade hittat knepet... Trikini! Så nu börjar jakten på någon trikini som döljer mina vägmärken och bullmage någorlunda så jag iaf kan visa mig bland folk i annat än polotröja ;) har ni tips på bra köpställen, kommentera gärna 😁

Bara för att jag ville ha med en bild... Och jag tycker själv jag är rolig 😂 visade Danne bilden och skrattade högt, Danne tyckte nog mest jag var pinsam.... 
Till top