Mammadib.blogg.se

Här kommer ni få läsa om mitt liv som småbarnsmamma och diabetiker! Ni kommer få följa med mig under min vardag och hur jag tacklar alla hinder som uppstår när man är mamma och diabetiker. Som tur är består mitt liv av så mycket mer än en sjukdom, så välkomna att följa mig och mitt liv!

Hot, hot, HOT

Allmänt Permalink0

Igår stekte solen likt aldrig förr! Då packade vi badkläderna och begav oss till Hjo :) syrran och pappa hängde på. Vi anade att det skulle vara mycket folk eftersom som sagt, vädret var som det var. Och jo folk var det men man behövde liksom inte stå i kö för att få en plats. Vi började med att käka i parken där de har världens godaste mos! Seriöst har ni testat? Om inte gör det :O tar alltid en hälfta vart när jag är där. När vi var smällmätta och Jack iaf fått i sig halva sin korv så gick vi till badet. Det är så bra där eftersom de både har barnpool, vanliga pooler samt en fin strand där man kan bada i Vättern. Och igår var det lika varmt i Vättern som det var i bassängerna. Så stora poolen var vi inte ens i. Barnpoolen och Vättern dög fint ;) Jack älskar att bada och vill gärna vara med där det är lite djupare. För då måste ju någon bära honom och det är ju inte fel ;) vi hittade en skuggplats där Alfred kunde ligga i vagnen. Han var lite gnällig och hade svårt att somna men vem har inte det i värmen?

Inatt har det varit lite jobbigt med. Han har nog vaknat minst fyra gånger och skrikigt. Och hör och häpna, idag gick vi upp vid 08 allihop :O alla vaknade tidigt och kunde inte somna om pga värmen. Så vi satte oss i soffan, satte på "det regnar köttbullar 2" och käkade lite frulle. Alfred bara skrek och skrek och skrek.... Usch det är inte lätt när det är så varmt och man försöker med allt möjligt men de är ju så känsliga. Han ville inte äta, inte sova, inte vara mot bröstet, inte ligga ensam, inte ha kläder, inte vara naken.... Fram till det att klockan var 12 så skrek han bara. Sedan somnade han en stund i ett gungande babyskydd(hallelujha🙏🏻)!

Runt 12 kom mamma och syrran hit och jag bjöd på lunch. Det blev vitlöksmarinerad fläskytterfilé, potatisklyftor och champinjonsås. Efter maten åkte mamma vidare till Töreboda och hennes Bosse medan lina och Harry stannade kvar på en kopp. Efter kaffet så skjutsade jag hem de och åkte till systemet, Coop och Apoteket. Köpte ett nytt alkoholfritt vin som ska testas imorn då min kusin kommer hit!

Igår satte Danne kabellist genom hela tv-rummet och matsalen. Och då tänkte jag att när vi ändå måste flytta ut möblerna så kan vi ju passa på att möblera om lite 😒 bara för att klockan var 21 så betydde ju inte det att det blivit svalare. Höll på att dö i värmen när jag bar runt de olika grejerna fram och tillbaka. Och inte hittade jag någon bra lösning så allt blev bara kaos, grejer överallt och inte alls snyggt. Så nu väntar jag på att Danne ska komma hem och hjälpa mig tillbaka med alla möbler igen 🙈

Till top